2011. szeptember 23., péntek

Mellfeszesítő szérum - Jelenlegi ára: 1 344 Ft


Egy intenzív hatású szérum, amely felveszi a harcot az idő előrehaladtával igénybevett, megereszkedett bőrrel szemben. Növeli a mell tónusát, tömörségét, feszességét. Aktív összetevőkben gazdag, gyorsan felszívódik a bőrben. Szerkezetének mélyebb területén is kifejti  hatását. Megerősíti a mell természetes védőrétegét, elősegíti az elasztin és a kollagén rostok újjáépülését, így erősítve a kötőszövetet. E termék használata során rövid időn belül érezhető a változás, a keblek visszanyerik természetes tömörségüket, feszesebbé és teltebbé válnak.
Összetétel: szójakivonat, lizin, prolin, glutamin sav, allantoin, komló, B5 provitamin
Használata: Vigye fel a szérumot a kezelendő területre, majd masszírozza be, amíg felszívódik. Használata naponta ajánlott a hatékonyság érdekében.
Szójamag: 36-42% fehérjét, 18-22% olajat valamint különböző vitaminokat (A, B, E, K.. ) és biológiailag aktív vegyületeket is tartalmaz. A szójafehérje aminosav összetétele alapján biológiailag majdnem teljes értékű fehérjének tekinthető, mivel a legfontosabb aminosavak megtalálhatók benne. A fehérje nagyon fontos az izomzat számára. A kálium és a magnézium jót tesz az izmoknak, idegeknek. Mindkét ásványi anyag segít megőrizni az alakunkat: a magnézium serkenti a zsírégetést, a kálium pedig víztelenít. A szója növényi hormonokban gazdag, a nők lelkére-testére gyakorolt hatását ma már számtalan orvosi kutatás is bizonyította. A szójabab jótékony és egészségvédő hatása fitoösztrogén tartalmának köszönhető. A fitoösztrogének a természetben előforduló növényi ösztrogének, melyek a női hormonhoz (ösztrogén) hasonló hatást fejtenek ki a bőrben.
Lizin: regeneráló hatású aminosav. A kollagén rostok fő alkotó elemei a kötőszövetben (inakban, szalagokban) található meg.
Prolin: regeneráló hatású aminosav. A kollagén rostok fő alkotó elemei a kötőszövetben (inakban, szalagokban) található meg.
Glutaminsav: szintén aminosav. A megfelelő sejtműködés elengedhetetlen összetevője, segít fenntartani a sejtek víz háztartását. Csökkenti az izom leépülését.
Allantoin: megőrzi a bőr nedvesség tartalmát. Elősegíti a sejtosztódást, ezáltal gyorsítja a sejtmegújulást. A bőrt egyenletesebbé teszi, mérsékli az öregedés jeleit. Növényekből állítják elő pl.: aloe vera, fekete nadálytő. Hámképző, seb képző, segíti a sebgyógyulást, növeli a sejtek regenerációját. Serkenti a vér ellátást.
Komló: nagy mennyiségben tartalmaz fitoösztrogéneket, flavonoidokat, ásványi sókat. Visszaállítja az egészséges bőrtónust. Feszesí.
B5 Provitamin (Panthenol): gyulladáscsökkentő, irritáció csökkentő, gyorsítja a bőr regenerálódását, nélkülözhetetlen a bőr képződésében, pótolja a zsíradékot.



Jelenlegi ára: 1 344 Ft

Az aukció vége: 2011-09-23 15:39
. Mellfeszesítő szérum - Jelenlegi ára: 1 344 Ft