2011. október 29., szombat

Játék mikrohullámú sütő, hang,-és fényeffektekkel! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Kérlek licitálás előtt vedd figyelembe, hogy a játék külföldi játékáruházból érkezett, ált. csomagolás sérült, visszáru, vagy csak megmaradt! Dobozát felbontottuk, hogy kipróbáljuk. A játék működéséhez szükséges elemek nem képezik az aukció tárgyát! A játékok általában hibátlanok, ha mégsem, azt minden esetben jelzem!
Az aukció tárgya egy játék mikrohullámú sütő. Bekapcsolást követően hang és fényeffektek indulnak el. olyan, mintha tényleg igazi mikroval dolgozna a gyermek. A belsejében a tányér forog, beállítható az idő, attól függően, hogy mit készítünk és mindez a digitális kijelzőn látszódik. Az eltelt időt számolja. Két módban játszhatunk vele. Demo módban fényeffekt, a másik módban fény és hangeffektek is vannak! Mérete: 26X17 cm. Tartozék: egy szelet pizza. Ne hagyd ki, hiszen mindig azok a legizgalmasabb tárgyak, amiket csak felnőttek használhatnak és nem gyerekek kezébe valók. Ezzel a játékkal, most nagy örömet szerezhetsz gyermekednek!
Licitet nem törlök, aukciót idő előtt nem zárok le, így erre légyszi ne is kérjél! A játékokra megtekintési, kipróbálási garanciát vállalok, így hetek, hónapok múlva reklamációt nem tudok elfogadni!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-10-27 21:44
. Játék mikrohullámú sütő, hang,-és fényeffektekkel! - Jelenlegi ára: 1 Ft