2011. június 10., péntek

Bell Vita kettős vízágy 200cmx220cm

Bell Vita Kettős 200cmx220cm vízágy:
Bináris rendszer két kamara, azaz két külön vízügyi matrac
+ Thermal partíció
+ Biztonsági kád
2 Fűtés
Ha aludni élettársával egy harang vita vízágy, egy kettős rendszer a megfelelő választás. Itt mindenki a víz nukleáris egyénileg egyéni igényeknek igazítani werden.Dies nyugtató meleget egymástól, két külön szabályozható fűtés-szabályozás változó.
Energiatakarékos Delta K200 wattos kerámia fűtőelem
Az alapítványon keresztül alapja a nagy súlya a víz ágy szét egyenletesen a padlóra. Sub alap 25 cm magas, alaplemez, a teljes összeget (alap vízzel ágy) 45 cm, a faforgácslap bútor a bázis mentesek formaldehid.
Légtelenítőszelepet
Az optimális alvási környezetet:
Kiváló minőségű, dupla Medicott lélegző anyag kiadása, Öko-Tex tanúsítvánnyal, antiallergén és mosható 90 ° C a normál mosógép, középső cipzárral. A kiadás is alkalmas a kényes ciklusban a ruhaszárító. Bell Vita garantálja a használatát a kiváló minőségű és bőrbarát anyagok.
Szedáció szint 98%:
A vízágy szőnyegek számára megnyugtató be a vízben mag, annál több szál mag, a nagyobb mértékű a kívánt hullám nyugalom.
A gyapjú bélésű köti össze egymással, és lebegnek szabadon a vízben fő.
A lágyító szakasz 98% felel meg deréktámasszal, 0,5 sec Nachschwingzeit.Wir volt az első vásárolt az ágyban Beruhigunsstufe a 70%-os, mivel ez túl puha, hogy nekünk, frissített az 98%. A víz mag a 70%-os szintjét szedáció vannak ellátva, így megválaszthatjuk.
A víz ágy vásárolt Nov08, az Rg halad a vásárlás.
Még mindig garancia, mert a Bell Vita az 5 éves szavatossági garancia.
A víz ágy nagyon jó állapotban volt, rendszeresen gewartet.Die változat került a takarítás.
Ár: 500 Ft