2011. június 7., kedd

Softside víz ágybetét 1,40 x 2,00 m tartozékokkal

Softside víz ágybetét 1,40 x 2,00 m tartozékokkal:
Eladás vízágy matrac puha oldalon egy "a mérete 1,40 x2, 00 m. A matrac használt és kifogástalan állapotban legyenek. Vajon csak körülbelül egy év.

Kapsz: vízágy matrac, puha szivacs oldali keret, támogatás, biztonsági fólia, telepítési útmutató, kerámia fűtőelem (nagyon takarékosan), vákuumszivattyú és ápolószerek a matrac

Szüksége van: stabil ágykeret mérete 1,40 x 2,00 m és egy fából készült hajón (forgácslap) min. 3 cm vastag, mint helyettesíti a lécek (a jobb súlyelosztás és a stabilitás.

A matrac egy 95%-os mentességet. Ez azt jelenti, hogy egy különösen csendes kiegészítő matrac támogatást. Ezen kívül 7 rétegű stabilizálása áramlás jegyzetek és egy úszó támogatás építeni egy speciális deréktámasz. Csendes és kényelmes alvást. Ez a matrac különösen jó a hasa talpfák és a megfelelő nagy emberek. Még időseknek, ez a matrac ajánlott, mivel, mikor kiszálltam az ágyból, és lapozgatott nagyon egyszerű.

Az ellenőrzés / pickup csak hétvégén. még ne habozzon, hívjon és auszumanchen egy találkozót, ha érdekel.

A fedél az ágy lehet távolítani, és mosni. A vízágy matrac higiénikusabb a levehető burkolatát, és törölje a lehetőséget, hogy a matrac, és így megszabadulni a poratka ürülék és elhalt bőrsejteket. Különösen jó az allergiában szenvedők!
Ár: 200 EUR VB
0170-9964844